جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵

هواشناسی هشدار داد؛ رگبار، باد شدید و گردوخاک در چند منطقه

هواشناسی  رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وقوع رگبار باران و رعد و برق در ۱۰ استان خبر داد. 
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 02
کد خبر: ۳۱۴۹۴۸

به گزارش راهبردمعاصر؛ صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز (۱۱ مرداد) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، مازندران، ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، گیلان، گلستان و سمنان، دوشنبه (۱۲ مرداد) در استان‌های خراسان شمالی، مازندران و ارتفاعات استان‌های گلستان، سمنان، تهران و البرز و سه‌شنبه تا پنج‌شنبه (۱۳ تا ۱۵ مرداد) در ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات به‌ویژه در بعدازظهر و اوایل شب رگبار باران، رعدوبرق،  وزش باد موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه‌داد: این وضعیت طی سه روز آینده در جنوب استان‌های سیستان‌وبلوچستان، کرمان و ارتفاعات هرمزگان نیز دور از انتظار نیست همچنین طی پنج روز آینده در شمال‌ شرق، شرق، جنوب‌ شرق، برخی نقاط مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان، دریای خزر تا دوشنبه (۱۲ مرداد) و  شرق دریای عمان طی پنج روز آینده مواج خواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: دوشنبه (۱۲ مرداد) آسمان تهران کمی ابری تا نیمه‌ابری و از بعدازظهر افزایش باد و در شب گاهی بارش پراکنده با احتمال وزش باد شدید با کمینه و بیشینه دمای ۲۶ و ۳۶ درجه سانتیگراد و سه‌شنبه (۱۳ مرداد) کمی‌ابری تا نیمه‌ابری، از بعدازظهر افزایش باد و در شب ابری، گاهی بارش پراکنده با احتمال وزش باد شدید با بیشترین و کمترین دمای ۳۶ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درباره وضعیت دمای استان‌ها گفت:  اردبیل و زنجان طی فردا با کمینه دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و زنجان طی پس فردا با کمینه دمای ۱۳ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و اهواز با بیشینه دمای ۴۹ درجه سانتیگراد طی این دو روز گرم‌ترین مراکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود./ایسنا

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
captcha